Надеждата, вярата в доброто, любовта са опорите, върху които стъпва актрисата

...
Надеждата, вярата в доброто, любовта са опорите, върху които стъпва актрисата
Коментари Харесай

Сърчаджиева възмутена: Не е редно хора, направили много за нашата държава, да живеят в мизерия

Надеждата, вярата в положителното, любовта са опорите, върху които стъпва актрисата Александра Сърчаджиева в сложни за нея моменти. 

Моноспектакълът ѝ  " На живо " по текст на Яна Борисова е биографична пиеса, която споделя за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата. Представлението ще излезе и отвън сцената - хазаин в " Сълза и смях ", предстоят срещи с публиката в Скопие, Лондон, Милано, Хага. 

" Много съм сериозна към себе си и държа околните ми да са сериозна към мен ", показа Алекс в предаването " Хоризонт за вас ". 

Определя себе си като толерантен родител и не желае щерка ѝ София да бъде актриса: 

" Този път е сложен в нашата страна. У нас културата, образованието и медицината са на последно място. Нещата за хората на културата не са розови, само че ние мълчим и продължаваме да работим, без значение дали играем пред 5 или пред 500 индивида... Не може хората на изкуството да са последна дупка на кавала. Театърът възпитава. Не можем да се сещаме за хората на изкуството, когато някой си отиде. Не е редно хора, създали доста за нашата страна, да живеят в бедност ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР